Papierwaren en schrijfwaren met eigen merk o.b.v. eigen ontwerpen (denk aan notitieblokken, ansichtkaarten, inpakpapier, stickers)

Diensten

Ongeveer 20% van het assortiment zijn standaard producten die worden ingekocht bij derden

Doelgroep(en)

Consumenten – particulieren, Bedrijven

Vooral consumenten, er zijn 8000 volgers op de sociale media (Vooral Insta) en 4000 nieuwsbrief lezers. Het assortiment leent zich ook voor levering aan zakelijke klanten

Details

Deze webwinkel staat te koop in verband met:
de ondernemer heeft een ander bedrijf dat de aandacht nodig heeft
Indicatieve omzet
Vertrouwelijk, volgt later
Indicatieve overnameprijs
In overleg

Gewenste kopers

Sterke punten

Deze webwinkel heeft een uitstekende concurrentiepositie
Uniek zelf ontwikkeld assortiment waarbij men niet op prijs hoeft te concurreren. Daarnaast ook veel volgers, nieuwsbrief lezers en terugkerende klanten

Extra informatie

Deze webshop is recent gemigreerd naar een WordPress platform en overgenomen door de huidige ondernemer. In praktijk blijkt het moeilijk te combineren met andere werkzaamheden.

Het assortiment bestaat uit papierwaren en schrijfwaren (notitieblokken, ansichtkaarten, inpakpapier, stickers) van een eigen merk o.b.v. eigen ontwerpen. Hierdoor hoeft men niet op prijs te concurreren. De voorraad heeft een inkoopwaarde van 20.000 euro.

Men heeft 10.000 plus volgers op de sociale media (Insta, Pinterest en Facebook) en 4.000 nieuwsbrief lezers. Omdat het een verbruiks product betreft, is verkoop aan bestaande klanten dus zeker een interessant kanaal. Hiervoor is een marketing automation tool (ActiveCampaign) ingericht met diverse funnels en workflows.

Daarnaast lenen de producten zich ook voor de zakelijke markt en kan het assortiment naar eigen inzicht worden uitgebreid. Er is geen personeel of pand ter overname. Er is een ook coaching op marketing beschikbaar voor een minder ervaren online ondernemer.