Over mij

Mensen om mij heen omschrijven mij als gezellig, creatief, oplossingsgericht en een verbinder. Door goed te luisteren maak ik makkelijk de vertaalslag naar de behoeftes van een ander, dat zet mij aan tot creëren. Mijn doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ik altijd tot resultaat kom. Vol passie, drive en overal mogelijkheden in zien is de fundering voor het ontwerpen en ondernemen.

Daarbij word ik door dik en dun gesteund en vooral  aangemoedigd door mijn gezin (man en 2 boys), wat zorgt dat ik mijn hart volg en dicht bij mezelf blijf in de keuzes en creaties die ik maak.

Liefs,

Renate

With passion

Mijn voorliefde

Als kind was ik al bezig met potloden en papier, menig eigen gemaakte boekjes en krantjes heb ik gemaakt.

Schrijven zorgt dan ook bij mij voor overzicht en vooral inzicht, waardoor ik beter kan bepalen wat te doen en makkelijker keuzes kan maken. Waar ik ook gek op ben zijn woordgrapjes en mooie toepasselijke teksten of quotes. En bovenal hou ik van inpakken.

Met Dreamkey Design valt alles samen en krijg ik de ruimte om deze voorliefde te delen.

De ontwerpen zijn subtiel en matchend, waardoor de items niet alleen gebruiksvoorwerpen zijn, maar tevens voelen als een echte eyecatcher zowel thuis, op je werk of in je tas. Ik neem je graag mee in deze beleving. 

En mijn feestje is compleet als het mooi ingepakt is.