Dream(key) team!

Hoewel ik (Nienke) de webwinkel in 2011 alleen heb opgericht, zijn er achter de schermen nog meer mooie mensen die meewerken aan de webwinkel!
Hierbij stel ik een aantal mensen graag aan je voor.

 

 

Fotografie

"Hoi hoi, Mijn naam is Anna en mag nu al paar jaar doen wat ik het eigenlijk het allerliefste doe en dat is fotograferen! Dit doe ik onder de naam Laif Fotografie.  En zo mag ik ook sinds al een tijd de fotografie doen voor Dreamkey Design. Lucky me! Enorme eer om natuurlijk van al dat moois foto’s te mogen maken. Ik maak voor Dreamkey de product foto’s zodat je goed kan zien hoe het product eruit ziet en dat je weet wat je koopt. Maar natuurlijk maak ik ook de bijpassende sfeer foto’s voor een impressie van het product en waar deze voor gebruikt kan worden."

Anna van Laif fotografie >

 

Afhandeling bestellingen: Sipack

"Laten we beginnen met vertellen hoe leuk wij het vinden dat Dreamkey bij Sipack is gekomen. Dreamkey is namelijk een prachtig voorbeeld van hoe wij werken en waar wij voor staan. Nienke heeft heel wat jaren opgebouwd en alle pakjes tot toen zelf ingepakt met veel liefde en plezier. Dat stuk overnemen en met net zoveel aandacht verzenden uit haar naam is iets heel erg moois en persoonlijks."

Laten wij de Dreamkey collega’s even voorstellen:

 

 

"Ik ben de eigenaar van Sipack en mijn samenwerking met Nienke bestaat voornamelijk uit het achter de schermen faciliteren van de werkplekken en werkzaamheden. Omdat Dreamkey veel kleine artikelen heeft kan het soms uitdagend zijn om die zo efficiënt mogelijk op te slaan met de minste kans op fouten. Nienke en ik hebben beide een doel en dat is de klanten snel voorzien van hun order, welke op persoonlijke wijze is verpakt."

Simone

 

Front- en backoffice

"Nienke spreken wij het meest, want wij doen de front- en backoffice binnen Sipack. Dus alle vragen over de lopende orders, wijzigingen, nieuwe verpakkingswijze, extraatjes, komen langs ons. Dit is natuurlijk de leukste plek binnen Sipack en zeker met zo’n gave klant als Dreamkey."

Tatjana & Marianne

 

Binnenkomende producten

"Wij zijn diegene die alle nieuwe voorraad in ontvangst nemen voor Dreamkey. Wij controleren de kwaliteit en tellen de items na. Dit is superleuk, want alles gaat door onze handen. Ook komen eventueel retouren bij ons binnen, maar dat is appeltje eitje, want vrijwel iedereen houdt de mooie spullen!"

Lisenka & Desiree

Joyce

 

 

Bestellingen verwerken

"Inpakken! Wij drieën pakken alle orders van Dreamkey in. Ik (Joyce) ben er vanaf dag 1 en ik durf te zeggen dat ik alles weet over het inpakken! Noem een product en ik vertel je welk stickertje en/of zakje er nodig is. Samen met Heidi en Suzie zijn wij een trio die elkaar perfect kunnen vervangen in elkaars afwezigheid."

Joyce, Suzie en Heidi

 

 

 

© 2011 - 2021 Dreamkey Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel