O N T W E R P   A A N P A S S E N

Producten >           Werkwijze           Proefkaartjes            Prijzen >             Ontwerp aanpassen >             FAQ 

Bij alle custom producten zit bij de prijs inbegrepen:
- Basis ontwerp
- Aanpassing tekst
- Drukwerk
- Max. 3 digitale drukproeven
- Verzending

Extra aanpassingen die je kan doen:
- Aanpassing kleur, indien mogelijk (+ € 10)
- Aanpassing lettertype, indien mogelijk (+ € 10)
- Aanpassing formaat (op aanvraag)

Ontwerp gebruiken voor een andere uiting
Heb je een mooi ontwerp tussen de custom producten gezien, maar wil je het graag in een andere vorm gebruiken (bijvoorbeeld briefpapier, kadolabels of stickers), dan kan je een product op maat laten maken.

Prijzen zijn op aanvraag, dit is namelijk afhankelijk van het product, de papiersoort en de oplage, waarbij een grote oplage relatief een stuk voordeliger is dan een kleine oplage.

Om de prijs zo laag mogelijk te houden, is het mogelijk dat dit product later ook aangeboden zal worden in de custom webshop. Wil je liever exclusiviteit voor het product dan is dat mogelijk tegen een meerprijs (vanaf € 50,-).

Mail mij met je wensen en dan zal ik je een offerte toesturen.

Let op: Ik bied alleen de huidige ontwerpen aan en maak geen compleet nieuwe ontwerpen op maat. Het is alleen mogelijk om huidige ontwerpen aan te laten passen naar je wens.
 

Zakelijk
Ook voor zakelijke klanten is het mogelijk om een custom product  op maat te laten maken.  Dit is mogelijk voor zowel eigen gebruik als wederverkoop.

Voor eigen gebruik kan je het ontwerp tegen een meerprijs laten aanpassen naar jouw huisstijl (bijv. lettertype, kleur). Ook is het mogelijk evt. je logo/bedrijfsnaam/url toe te laten voegen aan het ontwerp.

Bij producten voor wederverkoop is het niet mogelijk om je bedrijfsnaam, logo, url of iets anders bedrijfsgebonden erop te vermelden. 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English
© 2011 - 2017 Dreamkey Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel