R E T O U R N E R E N

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer ik je product in goede staat retour heb ontvangen, zal ik het bedrag terug betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Retouradres:
Dreamkey Design
De Boomgaard 67
3861 TB Nijkerk

Hoe werkt retourneren?
1. Stuur een mail via e-mail naar ons toe met de reden van retour. 
2. Stuur het te retourneren product in originele verpakking naar bovenstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Wanneer wij het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal ik de terugbetaling z.s.m. in orde maken.


Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten zal ik terug betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.*

* Niet geldig op het over-frankeren van de zending, zoals bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend.

© 2011 - 2022 Dreamkey Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel