O V E R   M I J

Hi! Ik ben Nienke (1988), afgestudeerd als grafisch ontwerper en sinds 2011 de trotse eigenaar van Dreamkey Design. Ik ontwikkelde mezelf tot creatieve ambitieuze ondernemer met een passie voor het bedenken en ontwikkelen van, en het zoeken naar de mooiste stationery. Aan de hand van mijn kernwaarden stel ik mezelf graag aan je voor!

Inspireren
Het creëren van een droomwerkplek die helemaal bij jou past. Dát is waar ik met Dreamkey Design voor sta. Het is mijn missie om creatieve, ambitieuze vrouwen te helpen een fijne, inspirerende werkplek te creëren, die bij hen past. Ik ben er van overtuigd dat je op zo’n werkplek de inspiratie en passie kunt voelen om je eigen droomleven te kunnen leiden.

Authentiek
Ik vind het belangrijk dat iedereen z’n authentieke zelf is en kan zijn, omdat je dan pas je leven zo kunt vormgeven zoals jij dat wilt. Daarom ben ik Dreamkey Design begonnen: om de vrijheid te hebben producten te ontwerpen in mijn eigen, authentieke stijl. Producten die bij mij en mijn leven passen. Ik hoop dat jij in mijn webshop ook de producten kunt vinden die aansluiten bij jouw stijl.

Groei
Omdat ik altijd het beste uit mezelf en mijn leven wil halen blijf ik mezelf graag ontwikkelen. Er ligt dan ook altijd een stapel inspirerende boeken klaar over bijvoorbeeld branding en persoonlijke ontwikkeling. Het liefst zou ik ook nog alle (online) programma’s volgen omtrent deze ontwerpen zodat ik blijf leren en groeien.

Bloei
Door vaak te vallen, en weer op te staan, ben ik gekomen waar ik nu sta. Ik heb enorm veel geleerd van de reis die ik maakte en daardoor weet ik nu hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Met mijn nieuwe collecties wil ik ook jou meenemen in deze reis zodat jij jouw plannen kunt gaan omzetten naar actie en zo ook je droombedrijf en/of leven kunt vormgeven.

Lieve groet,
Nienke

Oh, en nog een funny fact: je zou het, met mijn lieflijke uiterlijk, misschien niet verwachten, maar ik heb een enorme liefde voor (rock)muziek. Ik houd van catchy gitaarmuziek en ben dan ook regelmatig in de Melkweg te vinden en ’s zomers loop ik diverse festivals af.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Stuur mij dan een e-mail!

© 2011 - 2018 Dreamkey Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel