V E R Z E N D E N   &   B E T A L E N

Verzendkosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Bij een bestelling boven de € 65,- zijn de verzendkosten gratis binnen NL (€ 100,- voor België & Duitsland).

BRIEVENBUSPOSTNederland   EuropaWereld
0 tot 100 gram€ 3,95€ 4,95€ 4,95
100 tot 250 gram€ 3,95€ 8,95€ 8,95
250 gram tot 2 kilo€ 3,95€ 12,95€ 12,95

 

PAKKETPOST 
Nederland€ 5,95
België, Duitsland€ 8,95
Oostenrijk, Luxemburg€ 14,95*
Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Monaco, Slowakije, Tsjechië€ 16,95*
Italië, Zweden€ 19,95*
Spanje, Hongarije, Polen, Slovenië€ 22,95*
Bulgarije, Estland, FInland, Ierland, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië€ 39,95*


* Dit is een schatting. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en kunnen lager of hoger uitvallen. Ik zal de juiste verzendkosten berekenen na het plaatsen van een bestelling. Of stuur mij een e-mail zodat ik de juiste verzendkosten kan berekenen.


Levertijd

Alle bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld en betaald zijn, worden nog dezelfde dag verzonden. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Dreamkey Design is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.
Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan
 contact met mij op.


Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten zal ik terugstorten op je opgegeven rekeningnummer.

Retouradres:
Dreamkey Design
Vooruitgangstraat 121
2032 RJ Haarlem

 

Minimum orderbedrag

In de webwinkel is een minimum orderbedrag van € 4,95 verplicht. Dit betekend dat je minimaal iets moet bestellen t.w.v. € 4,95 exclusief betaal & verzendkosten.

 

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, PayPal, Afterpay of vooraf overmaken via je bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL en PayPal. Voor betalen via AfterPay wordt er € 0,95 in rekening gebracht.

Voor België kan betalen via bankoverschrijving, Bancontact/Mister cash of PayPal.
Voor Duitsland kan betalen via bankoverschrijving, Sofortbanking of PayPal.

 

Betalen via AfterPay

Het is mogelijk om in de webwinkel achteraf te betalen via Afterpay. Hiervoor wordt € 0,95 extra in rekening gebracht. Lees hier onder de voorwaarden die van toepassing zijn.

Voorwaarden:

AfterPay voert voor Dreamkey Design het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Dreamkey Design betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Bestelling afhalen in Haarlem

Je bestelling afhalen in Haarlem is helaas niet mogelijk.

© 2011 - 2018 Dreamkey Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel