Nieuwsbrief

nr. 1 – 24 november 2022

De volgende onderwerpen komen aan bod:
Wat zijn de veranderingen? |  Kerst 2022  |  Jaarkalender  |  Planning  |  Uitschrijven

Nieuw gezicht achter Dreamkey Design

Als je per toeval in gesprek komt en te horen krijgt ik wil mijn focus gaan verleggen en daar hoort de webwinkel niet bij, ik daarop  gekscherend zei deze wel te willen overnemen. Dan na een paar nachtjes slapen en wat  gesprekken verder, ben ik het nieuwe avontuur aangegaan. Zonder ernaar op zoek te zijn, kwam het op mijn pad. Het voelt alsof het zo moest zijn. Het is op natuurlijke wijze ontstaan en ik omarm deze kans met enthousiasme voor de volle 100%.

Wat gaat er veranderen?

Heel veel veranderingen dat zeker niet, want ik kan me helemaal vinden in de uitstraling en style van Dreamkey Design. Maar her en der zullen vast wat zichtbare veranderingen plaats vinden, omdat het simpelweg door een andere bril bekeken wordt. De huisstijl en de nieuwsbrief bijvoorbeeld zijn al iets aangepast. Communicatie zal meer interactief worden. En het bestaande assortiment wordt uitgebreid en er volgt een nieuw collectie.

Ik neem je graag mee in mijn persoonlijke reis van groei en uitdagingen om vervolgens items in mijn shop te hebben die meer zijn dan een gebruiksvoorwerp, het vult je aan en is een blikvanger in huis, op het werk of in de tas.

Kerst 2022

De feestdagen maak je extra speciaal met mooi inpakpapier, lint en stickers. Doordat dit perfect met elkaar combineert, zijn er nu ook bundels gemaakt omdat kiezen uit zoveel moois soms erg lastig kan zijn. Welke bundels vind jij het mooist en laat jij daardoor dit jaar je cadeaus ook extra shinen onder je kerstboom?

Wat staat er zoal op de planning?

Op de planning staat dat de bestaande collectie uitgebreid wordt met onder andere stickervellen, notitieboekjes, agenda en maandplanners. Daarnaast wordt er achter de schermen gewerkt aan de gehele inrichting, aan de inkoop, samenwerkingen en leuke acties. En dat alles zal met een frequentie van 1x per 3 weken door middel van een nieuwsbrief met je gedeeld worden zodat je als eerste op de hoogte bent.

@2022 Dreamkey design | Webdesign made by SHE Factory